L O A D I N G
CD Universe - Buy New Release DVDs, TV on DVD, Music Videos and Much More
Buy Music CDs at CD Universe. Audio Samples and Reviews Available on Music New Releases

92.1 Capital FM


92.1 Capital FM është radio stacion regjional me studio në Fushë Kosovë dhe piken transmetuese në malet Berishë, duke ofruar muzikë, informacione trafiku, lajme, njoftime dhe argëtim.

Genre: news , entertainment

Contact:
Adresa: Rr. Dardania 272 Fushë Kosovë, 12000
Telefon: +383 (38) 600-921
Email: info@capital921.com
SMS: +383 (44) 759-921

Country: Kosovo Language: Srpski

Radio Announcement
published
2021-01-20
Listened: 284 Today: 2 This week: 3 This month: 8