L O A D I N G
Leaderboard ads

Radio KISS FM


Нема повеќе потреба од пребарување на радио станици и музика, сето тоа на едно место. Радио KISS FM има дата база со 800000 mp3 фајлови.

Genre: Folk music

Contact:
Благоја Стефковски 31
Скопје.
+389 78 286 756
info@radiokissfm.mk

Country: North Macedonia Language: Македонски

Listened: 212 Today: 2 This week: 5 This month: 2