Radio Rinia 98.4 FM


Radio Stacioni i Pavarur “Radio Rinia” ka mbushur (16) vite që me sukses kryen veprimtarinë e vetë Informative, Edukative, Kulturore dhe Argëtuese, në Komunen e Gjilanit, Kosovë dhe jashtë saj. Që nga ditët e para të fillimit të punës së saj, Radio “Rinia” u bë zë i fuqishëm i rinisë Shqiptare dhe zë i popullit Shqiptarë. Ajo, gjatë 24 orëve të programeve ditore, i hapi dyert për të gjithë ata qe kishin njohuri ne ket drejtim.

Genre: Folk music , culture , albanian

Contact:
Adresa: Bulevardi-Pavarësis P.13 Kt.6/20 60000 Gjilan Numëri Postal 60000 Republika e Kosovës
Telefon: +383 44 844 445
Email: info@radiorinia.com

Country: Kosovo Language: shqip

Radio Announcement
published
2021-01-20
Listened: 69 Today: 2 This week: 4 This month: 6